Aandelen Finless Foods

Finless Foods

Momenteel is Finless Food nog niet beursgenoteerd en daarom zijn er nog geen aandelen Finless Food te verkrijgen.

Zodra Finless Food beschikbaar komt, dan zullen we dit vermelden. Wij houden dit nauwlettend in de gaten want dit is natuurlijk een fantastische groeimarkt!

Over Finless Foods

Twee jonge afgestudeerden in de biologie werken aan het maken van in-vitro-visfilets via hun start-up, Finless Foods genaamd. “We willen alles op een bord samenvatten”, zegt Brian Wyrwas, 24, een van de twee oprichters. “Het geluid, het sissen, de geur en de consistentie van een visfilet.”

Oprichters Brain Wyrwas en Mike Selden van Finless Foods
Oprichters Brain Wyrwas en Mike Selden van Finless Foods

Wyrwas en Mike Selden, 26, zijn mede-oprichter, hebben hun zinnen gezet op het produceren van de grote kahuna (het is onweerstaanbaar) – blauwvintonijn, een van ’s werelds meest bedreigde en charismatische soorten, en precies het soort aas dat waarschijnlijk weldenkende mensen zal aantrekken. , sushi-liefhebbend-maar-schuldig-erover Bay Area VC’s. Tot dusver lijken de oprichters het nastreven van in-vitro-vis grotendeels voor zichzelf te hebben en claimen ze een aantal voordelen ten opzichte van hun vleesgezinde rivalen.

Lagere productiekosten

Oprichters Brain Wyrwas en Mike Selden van Finless Foods
Oprichters Brain Wyrwas en Mike Selden van Finless Foods

Een daarvan is lagere productiekosten: het kweken van viscellen kan plaatsvinden bij kamertemperatuur, zeggen ze, in tegenstelling tot de elektriciteitsverhogende lichaamswarmte die nodig is voor het kweken van vlees. Als ze eenmaal de juiste cellen hebben gevonden om te kweken en de manier om ze te ‘brouwen’, zullen ze sommige banen uitbesteden aan andere start-ups, degenen die cellen kweken voor organen om te transplanteren en hiervoor 3D-printers gebruiken. Wyrwas en Selden kunnen dergelijke start-ups naast hen vinden bij IndieBio, de incubator in San Francisco die enkele jaren geleden voor het eerst een groeimedium leverde aan een in het laboratorium gekweekte vleesstart-up, Memphis Meats. Toen ik deze zomer IndieBio bezocht, leek het precies te functioneren zoals de investeerders het bedoeld hadden – als een plek waar witgecoate techneuten notities en technieken uitwisselen op banken naast elkaar.

Aandelen Finless Foods

Op dit moment zijn er nog geen signalen dat Finless Foods naar de beurs gaat. Wij houden dit nauwlettend in de gaten.