Aandelen Cubiq Foods

Cubiq Foods

Cubiq Foods ontwikkelt het eerste celkweekplatform om hoogwaardige omega-3’s op een duurzame, schaalbare manier te produceren (vanaf 2022 in Europa verkrijgbaar als Novel Food of Nutraceutical).

Cubiq Foods komt uit Granollers, Spanje, een plaats vlak boven Barcelona.

Aandelen Cubiq Foods zijn vooralsnog niet te verkrijgen.

CUBIQ FOODS ontwikkelt en produceert vetten die zich aanpassen aan de behoeften van industriële klanten die gezonde voeding willen produceren.

Oprichting Cubiq Foods

Het bedrijf werd opgericht in december 2018. Ze hebben een team van meer dan 30 mensen en ultramoderne faciliteiten voor innovatie en voedselproductie op 4.000 m2 in Granollers (Spanje). Ze krijgen financiële steun van internationale voedselinvesteerders, zoals Moira Capital en het internationale fonds Blue Horizon Ventures.

Financiering

Ze voltooiden hun financiering van 10 miljoen euro in 2020, waardoor ze het bedrijf kunnen ontwikkelen totdat ze binnen 2 jaar winst genereren. Ze ontwikkelen een basis van 100 klanten in Spanje, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Ze verwachten tegen 2021 een omzet van $ 6 miljoen te realiseren. Ze willen het voedingsprofiel van voedsel verbeteren en omega-3-consumptie toegankelijker maken.

Het team van Cubiq Foods
Het team van Cubiq Foods